Καρεμπέ: «Ο Μεντί μπορεί να γίνει ο νέος Ρομπέρτο Κάρλος»

Το εγκώμιο του Φερλάν Μεντί έπλεξε σε δηλώσεις του ο Κριστιάν Καρεμπέ και εξέφρασε την άποψή του ότι μπορεί να γίνει νέος Ρομπέρτο Κάρλος στην Ρεάλ Μαδρίτης

Καρεμπέ: «Ο Μεντί μπορεί να γίνει ο νέος Ρομπέρτο Κάρλος»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Φερλάν Μεντί.

Ο τελευταίος αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι από την Λιόν κι έβαλε την υπογραφή του σε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μερένχες», με το κόστος της μεταγραφής του να φτάνει τα 48 εκατομμύρια ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού και πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης (1997-2000), έπλεξε το εγκώμιο του 24χρονου αριστερού μπακ και εξέφρασε την άποψή του πως μπορεί να γίνει νέος Ρομπέρτο Κάρλος στη «βασίλισσα».

«Πιστεύω ότι η απόκτηση του Φερλάν Μεντί στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια καλή ευκαιρία τόσο για τη "βασίλισσα", όσο και για τον ίδιο τον παίκτη, για το νέο πρότζεκ του Ζινεντίν Ζιντάν. Μπορώ να πω ότι άλλαξε αρκετούς παίκτες και τους αναπλήρωσε με αρκετές μεταγραφές. Ο Φερλάν Μαντί μπορεί να παίξει στην αριστερή, αλλά και στη δεξιά πλευρά. Μπορεί να γίνει ο επόμενος Ρομπέρτο Κάρλος ή ο επόμενος Μαρσέλο», είπε σχετικά ο Καρεμπέ.