Πήρε το «23» λόγω Μπέκαμ (και) ο Τρίπιερ

Ο Άγγλος μπακ παρουσιάστηκε και επίσημα στην Ατλέτικο και επέλεξε την φανέλα με το «23» που στο παρελθόν φορούσε στην Μαδρίτη και ο Μπέκαμ, όταν αγωνιζόταν στην Ρεάλ

Πήρε το «23» λόγω Μπέκαμ (και) ο Τρίπιερ

Της… μόδας έχει γίνει το «23» στις παρουσιάσεις ποδοσφαιριστών το εφετινό καλοκαίρι. Μετά τον Έντεν Αζάρ, ο οποίος επέλεξε τον συγκεκριμένο αριθμό στην Ρεάλ Μαδρίτης, πλέον ήρθε και η σειρά του Κίραν Τρίπιερ.

Ο Άγγλος μπακ, που μετακόμισε στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Τότεναμ, παρουσιάστηκε και επίσημα από τους «ροχιμπλάνκος» και επέλεξε την φανέλα με το νούμερο «23» το οποίο φορούσε στο παρελθόν και ο συμπατριώτης του,
Ντέιβιντ Μπέκαμ, όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις δηλώσεις του ο Τρίπιερ ανέφερε: «Είναι απίθανο συναίσθημα. Πάντα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό και τι ωραίο μέρος να παίζεις στη Μαδρίτης. Η Ατλέτικο έχει φανταστική ομάδα και έναν απίθανο προπονητή, βλέπω μπροστά ώστε να τους γνωρίσω όλους.

Ξέρω πως έχουν φτάσει σε μερικούς τελικούς, τα έχουν πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Έχουμε μερικούς πολύ καλούς παίκτες, ο προπονητής είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές όποτε τον χρειάζονται.

Δεν μπορώ να περιμένω να γίνω μέρος της ομάδας και να μάθω από τον Σίμεονε και να δουλέψω υπό τις οδηγίες του. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και θα το κάνω για την Ατλέτικο. Λατρεύω να κερδίζω και θα δίνω το 110% σε κάθε παιχνίδι».