Bαλβέρδε: «Τα θέλουμε όλα και με το δικό μας... στυλ»!

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, στις πρώτες του δηλώσεις, ενόψει της 3ης του σεζόν στον πάγκο των Καταλανών, δεν χαμήλωσε τον «πήχη» των απαιτήσεων κι εγκωμίασε τους νεαποκτηθέντες

Bαλβέρδε: «Τα θέλουμε όλα και με το δικό μας... στυλ»!

Tην τρίτη ημέρα των προπονήσεων ενόψει της νέας σεζόν (2019-20) ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού του Ερνέστο Βαλβέρδε με τα ΜΜΕ κι εκεί ο τεχνικός από την Εξτρεμαδούρα μίλησε επί παντός του επιστητού στην επικαιρότητα της Μπαρτσελόνα.

Παρότι o 55χρονος προπονητής δεν αρέσκεται στις μεγαλοστομίες, έχοντας επίγνωση του που βρίσκεται, στο λυκαυγές της 3ης του σεζόν στον πάγκο του Καταλανικού συλλόγου είπε για τους στόχους της σεζόν που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση όλων των τροπαίων που θα διεκδικήσουν!

«Ξέρουμε πως εδώ υπάρχει η απαίτηση να τα κερδίσουμε όλα τα ματς και να ενθουσιάσουμε το κοινό μας κάνοντας το με το στυλ μας! Αυτός είναι ο στόχος και πρέπει να τον πετύχουμε: να κερδίσουμε όλους τους τίτλους. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε...»

Ο προπονητής που οδήγησε την Μπάρτσα στην κατάκτηση δύο σερί πρωταθλημάτων, ερωτήθηκε και για τους νέους παίκτες που έχει στη διάθεση του κι είχε για όλους λόγια εγκωμιαστικά!

Για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ είπε: «Την περασμένη σεζόν έπαιξε στο κορυφαίο επίπεδο με τον Άγιαξ. Είναι ένας παίκτης που θα δώσει φρεσκάδα στην μεσαία γραμμή μας. Είναι ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ για το μέλλον γιατί έχει ποιότητα και πολλά χρόνια μπάλας μπροστά του, ενώ ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μας».

«Περιμένουμε την άμεση προσαρμογή του Γκριεζμάν»

Όσο για τον Αντουάν Γκριεζμάν σημείωσε: «Είναι ένας παίκτης με εμπερία στην Πριμέρα Ντιβισιόν κι από αυτή την άποψη είναι πιο έτοιμος από τον Ντε Γιονγκ. Είναι γρήγορος, κινείται στον κενό χώρο και έχει καλά τελειώματα. Περιμένουμε πολλά από εκείνον, ξέρουμε πόσο αξίζει ένας παίκτης τέτοιας ποιότητας και περιμένουμε την άμεση προσαρμογή του».

Τέλος για τον Νέτο που ήρθε ως «ρεζέρβα» του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν εκτίμησε: «Είναι πολύ σίγουρος κάτω από τα γκολπόστ. Ένας έμπειρος γκολκίπερ, το ιδανικό συμπλήρωμα για τον Τερ Στέγκεν».