Mπρένταν Ρότζερς: «Δεν μας ικανοποιούν οι προσφορές για Μαγκουάιρ»!

Ο μάνατζερ της Λέστερ δήλωσε «ήρεμος», για την υπόθεση του Άγγλου, διεθνούς, στόπερ, ενώ μίλησε για 2 προτάσεις που δεν επαρκούν..

Mπρένταν Ρότζερς: «Δεν μας ικανοποιούν οι προσφορές για Μαγκουάιρ»!

Καμιά διάθεση να ...ξεπουλήσουν τον Χάρι Μαγκουάιρ δεν έχουν στην Λέστερ. Οι «αλεπούδες» παρά το «πρέσινγκ» τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και της συμπολίτισσας της, Σίτι, αλλά και την πίεση του ποδοσφαιριστή - που λέγεται ότι έχει καταθέσει επίσημο αίτημα μεταγραφής - δεν προτίθεται να τον δώσει αν δεν ικανοποιηθεί, πρώτα, οικονομικά.

Αυτό κατέστησε σαφές, με δηλώσεις του, ο μάνατζερ της Αγγλικής ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς. «Ο Μαγκουάιρ είναι κορυφαίου επιπέδου παίκτη και ενδιαφέρει πολλές ομάδες. Είναι ήρεμος πάντως, όπως κι εμείς. Είναι επαγγελματίας και οι φίλαθλοι θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι δυσαρεστημένος.»

Συν τοις άλλοις, για τις προτάσεις από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, δεν έδειξε να ενθουσιάζεται, όπως κι οι διοικούντες την Λέστερ: «Δεχθήκαμε δύο προτάσεις που δεν μας ικανοποιούν. Σέβομαι την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μάντσεστερ Σίτι και το ενδιαφέρον τους αλλά αν δεν φθάσουν τις προτάσεις του στα χρήματα που νομίζουμε ότι αξίζει δεν έχουμε καμιά απόφαση να πάρουμε. Δεν έχουμε κάποια ανάγκη να πουλήσουμε...»

Προφανώς τα λεγόμενα του Ρότζερς διαψεύδουν τα δημοσιεύματα περί πρότασης των «κόκκινων διαβόλων», κοντά στα 90 εκ. ευρώ, που θα έκαναν τον Μαγκουάιρ την ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στα ποδοσφαιρικά χρονικά.
Ακριβότερη κι από εκείνη του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, από την Σαουθάμπντον, στη Λίβερπουλ, πριν από ενάμιση χρόνο...