Στη Ρόμα ο Βερετού!

Η Ρόμα συμφώνησε με την Φιορεντίνα για τον Γάλλο μέσο που ενδιέφερε και την Μίλαν στα 20 εκ. ευρώ

Στη Ρόμα ο Βερετού!

Μετά από ένα μπαράζ αποχωρήσεων (μεταξύ των οποίων και του Κώστα Μανωλά) κι ενώ αναμένονται κι άλλες (π.χ Ντζέκο) η Ρόμα προχωρά και σε μια ένταξη ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της: Εκείνη του Ζορντάν Βερετού.

Ο, 26χρονος, Γάλλος μέσος (διεθνής με τις «Ελπίδες» των «τρικολόρ») μένει μόνο ν' ανακοινωθεί από τους «τζιαλορόσι», που επιβλήθηκαν στο μεταγραφικό «μπρα ντε φερ» της Μίλαν.

Ο αθλητικός διευθυντής τους, Πετράκι, συνάντησε τον ατζέντη του παίκτη κι έδωσαν τα χέρια για 5ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,5 εκ. ευρώ (χώρια τα μπόνους).

Νωρίτερα η ομάδα της «Αιώνιας Πόλης» τα είχε βρει και με την ομάδα του Βερετού, τη Φιορεντίνα, στα 20 εκ. ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα μπόνους επίτευξης στόχων (3 εκ. ευρώ).

Οι «βιόλα» προτίμησαν την Ρόμα, αφού η Μίλαν ήθελε να βάλει στην συμφωνία και τον Μπίγκλια, προκειμένου να πληρώσει λιγότερα, ενώ η ομάδα της Τοσκάνης προτιμούσε το «ζεστό» ρευστό.

Ο Βερετού είναι το δεύτερο απόκτημα των «Ρωμαίων», αφού προηγήθηκε η έλευση του, Ιταλού, διεθνούς, κεντρικού αμυντικού, Tζιανλούκα Μαντσίνι, από την Αταλάντα.