Ρεκόρ μεταγραφής με Αλέ η Γουέστ Χαμ!


Ο Γάλλος επιθετικός είναι πλέον «σφυρί» με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης να καρπώνεται 50 εκ. ευρώ!

Ρεκόρ μεταγραφής με Αλέ η Γουέστ Χαμ!

Tην απόκτηση του Σεμπαστιάν Αλέ, από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αντί του ποσού των 50 εκ. ευρώ, ανακοίνωσε η διοίκηση της Γουέστ Χαμ!

Ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη αφού από χθες η Γερμανική ομάδα είχε δώσει άδεια στον 25χρονο Γάλλο επιθετικό να μεταβεί στο Λονδίνο για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει (για 5+1 χρόνια) με την ομάδα της Αγγλικής πρωτεύουσας, η οποία έκανε ρεκόρ μεταγραφικής δαπάνης, για τα δεδομένα της, αποκτώντας τον!
Έτσι καταρρίφθηκε το περσινό ρεκόρ των 40 εκ. ευρώ που δόθηκαν από τα «σφυριά» στη Λάτσιο για τις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου Φελίπε Άντερσον.

Υπενθυμίζεται πως η Γουέστ Χαμ αποχαιρέτισε, το τρέχον καλοκαίρι, τους Λούκας Πέρεθ, Μάρκο Αρναούτοβιτς και Άντι Κάρολ κι η ενίσχυση στην γραμμή κρούσης ήταν επιβεβλημένη.

Ο Αλέ ήταν μέλος της ομάδα των «αετών» που πέρσι έφτασαν ως τα ημιτελικά του Εuropa League και εξαργύρωσε τα 20, περσινά του γκολ του σε 41 αγώνες όλων των διοργανώσεων (33 σε 77 συμετοχές τα δύο χρόνια που ήταν παίκτης τους).

Έγινε ο δεύτερος, βασικός, επιθετικός τους που αποχώρησε από την ομάδα, μετά τον Λούκα Γιόβιτς, με προορισμό την Ρεάλ Μαδρίτης (αντί 60 εκ.ευρώ).

Στις πρώτες του δηλώσεις το τέταρτο φετινό απόκτημα της Γουέστ Χαμ (μετά τους Πάμπλο Φορνάλς και τους γκολκίπερς Ρομπέρτο, Νταβίντ Μαρτίν) σημείωσε: «Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα το να βρίσκομαι εδώ. Σημαίνει πολλά το ότι είμαι η ακριβότερη μεταγραφή στα χρονικά της ομάδας. Είμαστε ένα φιλόδοξο σύνολο σε μια όμορφη πόλη που διαθέτει θερμούς οπαδούς. Από την πλευρά μου μπορώ να εγγυηθώ ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου γιατί μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Θα προσπαθήσω να την ανταποδώσω σε κάθε ματς και κάθε μέρα. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από μένα και θέλω να κάνω περήφανους όσους με πίστεψαν.»

Ο Αλέ θα ενσωματωθεί στην νέα του ομάδα όταν εκείνη επιστρέψει από την περιοδεία της Κίνα.