Tι είδε ο Λαμουσί στο ματς της Νότιγχαμ με τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Σαμπρί, Λαμουσί δήλωσε ότι η ομάδα του πήρε κάποια σκληρά μαθήματα από τον Ολυμπιακό.

Tι είδε ο Λαμουσί στο ματς της Νότιγχαμ με τον Ολυμπιακό

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό σε φιλικό αγώνα που έγινε την Τρίτη (16/7) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο νέος προπονητής της Σαμπρί Λαμουσί εξέφρασε πολλά παράπονα από τους παίκτες του.

Η Φόρεστ δέχθηκε τρία γκολ από στατικές φάσεις, γεγονός που δεν άρεσε στον Λαμουσί.

Τα γκολ του Ολυμπιακός-Νότιγχαμ 3-0 (vid)

«Τους δώσαμε πολλά δώρα από την αρχή. Όλα τα γκολ προήλθαν από κόρνερ. Αυτές είναι εύκολες καταστάσεις αλλά οι μικρές λεπτομέρειες μπορεί να αποδειχθούν μεγάλα λάθη» είπε ο Γάλλος τεχνικός.

Και συνέχισε: «Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν πιο έτοιμος από εμάς αφού δίνει σημαντικό ματς την επόμενη εβδομάδα ενώ το δικό μας πρώτο παιχνίδι είναι σε τρεις εβδομάδες».

Ο Λαμουσί έκανε λόγο για «δώρα» στα τρία γκολ. «Όταν κάνεις τέτοιο ξεκίνημα, απέναντι σε τέτοιας ποιότητας παίκτες, θα πληρώσεις το τίμημα. Μέσα σε οκτώ λεπτά δεχθήκαμε δυο γκολ πολύ εύκολα...» είπε.

Και κατέληξε: «Αν υπάρχει μια στιγμή που θέλουμε να κάνουμε αυτά τα λάθη είναι τώρα. Σε τρεις εβδομάδες ξεκινάμε το πρωτάθλημα... Ειλικρινά, προτιμούσα ένα παιχνίδι σαν αυτό, παρά όπως με τον Ατρόμητο, γιατί αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα.

«Ήταν καλό που παίξαμε εναντίον του Ολυμπιακού. Έχω πολλές απαντήσεις τώρα, για την κατάσταση. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε».