Ανακοίνωσε Ντιαλό η Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Αμντού Ντιαλό θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί σεν Ζερμέν, η οποία δαπάνησε 32 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του από την Ντόρτμουντ

Ανακοίνωσε Ντιαλό η Παρί Σεν Ζερμέν

Αίσιο τέλος είχαν τελικά οι διαπραγματεύσεις της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την υπόθεση του Αμντού Ντιαλό.

Οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία έναντι του ποσού των 32 εκατομμυρίων ευρώ για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και ο τελευταίος αποχώρησε από την Γερμανία και τους Βεστφαλούς για να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Γαλλίας, με τους οποίους υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 23χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός είχε κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Μονακό το 2014 και τρία χρόνια αργότερα αποχώρησε από το Λουί ΙΙ και τους Μονεγάσκους με προορισμό την Γερμανία και την Μάιντς.

Στην τελευταία παρέμεινε έναν χρόνο και εν συνεχεία μεταπήδησε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την οποία μέτρησε την περσινή αγωνιστική περίοδο 32 εμφανίσεις κι έναν γκολ.

Το εφετινό καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αλλάξει εκ νέου ποδοσφαιρική «στέγη». Η Παρί Σεν Ζερμέν κινήθηκε για την απόκτησή του από την Ντόρτμουντ και εν τέλει κατάφερε να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.