Πρόταση της Πόρτο σε Παρί για Τραπ

Επίσημη πρόταση ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ έκανε η Πόρτο στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Γερμανού τερματοφύλακα, Κέβιν Τραπ

Πρόταση της Πόρτο σε Παρί για Τραπ

Στην Γαλλία έριξε… δίχτυα η Πόρτο για τον αντικαταστάτη του Ίκερ Κασίγιας.

Ο τελευταίος δεν πρόκειται να υπερασπιστεί την εστία των «δράκων» τη νέα σεζόν, εξαιτίας του προβλήματος υγείας με την καρδιά του, και ο πορτογαλικός σύλλογος αποφάσισε να χτυπήσει την… πόρτα της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κέβιν Τραπ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των «Le Parisien» και «L’ Equipe», η Πόρτο κατέθεσε επίσημη πρόταση στους «πρωτευουσιάνους» ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Γερμανού τερματοφύλακα και πλέον περιμένει την απάντηση των πρωταθλητών Γαλλίας.

Ο Τραπ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας στην Παρί ως το 2020, δεν υπολογίζεται από την γαλλική ομάδα και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του με την μορφή δανεισμού στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες από την Πορτογαλία θέλουν την Πόρτο να κοιτάζει μία ακόμα περίπτωση για την θέση κάτω από την εστία της και συγκεκριμένα τον Χερόνιμο Ρούλι της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Αργεντινπός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ισπανικό σύλλογο και όπως υποστηρίζει η «A Bola» κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.