Λαμπάρντ: «Θα πετύχω στην Τσέλσι και χωρίς μεταγραφές»

Ο Φρανκ Λαμπάρντ δεν ανησυχεί για την απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην Τσέλσι και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν με τον σύλλογο

Λαμπάρντ: «Θα πετύχω στην Τσέλσι και χωρίς μεταγραφές»

Την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον ρόστερ της Τσέλσι έδειξε σε δηλώσεις του ο νέος τεχνικός της ομάδας Φρανκ Λαμπάρντ και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την πορεία των «μπλε» τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι λονδρέζοι δεν μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ τους με την απόκτηση κάποιου νέου παίκτη, εξαιτίας της απαγόρευσης μεταγραφών που τους έχει επιβληθεί. Η εξέλιξη αυτή, όμως, δεν φαίνεται να ανησυχεί τον Άγγλο προπονητή.

«Νομίζω ότι έχουμε ως κληρονομιά πολύ καλούς παίκτες. Δεν μπορούμε να φέρουμε άλλους αυτή τη χρονιά, το ξέρουμε αυτό, αλλά δεν χρειάζομαι νέους ποδοσφαιριστές. Είμαι πολύ χαρούμενος με το ρόστερ μας και αποφασισμένος για μας να πετύχουμε», τόνισε αρχικά.

Στην συνέχεια, τόνισε: «Είδα πολύ την Τσέλσι την περασμένη σεζόν υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι. Αν αναλογιστεί κανείς πώς έκλεισε η χρονιά με την κατάκτηση του Europa League και την εξασφάλιση της παρουσίας στο Champions League, ήταν πετυχημένη. Γνωρίζω καλά την ομάδα, ξέρω τους παίκτες καλά. Έχω το δικό μου τρόπο που θέλω να δουλέψω μαζί τους. Είμαι χαρούμενος με την ποιότητα και τη στάση τους και θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία».

Τέλος, ο 41χρονος υπογράμμισε κλείνοντας: «Όλοι ξέρουν ότι μου αρέσει να παρακολουθώ παίκτες από την ακαδημία. Έχουμε αρκετούς που θα παλέψουν για να φτάσουν στην πρώτη ομάδα. Ξέρουν ότι θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά».

Υπενθυμίζεται πως το ντεμπούτο του Φρανκ Λαμπάρντ στην Πρέμιερ Λιγκ θα γίνει στις 11 Αυγούστου στο «Ολντ Τράφορντ», στο παιχνίδι της Τσέλσι με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.