Νεϊμάρ: «Καλύτερή μου ανάμνηση το 6-1 με την Μπαρτσελόνα επί της Παρί»

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ρωτήθηκε ποια είναι η κορυφαία στιγμή που έχει ζήσει ως ποδοσφαιριστής και αναφέρθηκε στο 6-1 της Μπαρτσελόνα κόντρα στην τωρινή του ομάδα το 2017 στο Champions League!

Νεϊμάρ: «Καλύτερή μου ανάμνηση το 6-1 με την Μπαρτσελόνα επί της Παρί»

Αίσθηση προκάλεσε ο Νεϊμάρ με την απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε σε εκδήλωση για το ποια είναι η κορυφαία στιγμή που έχει ζήσει ως ποδοσφαιριστής. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ξεχώρισε… το 6-1 της Μπαρτσελόνα επί της τωρινής του ομάδας, της Παρί Σεν Ζερμέν, στην φάση των «16» του Champions League την σεζόν 2016-17!

Την περίοδο εκείνη οι «μπλαουγκράνα» είχαν χάσει με 4-0 από τους «πρωτευουσιάνους» στο πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι. Στον επαναληπτικό όμως στο «Καμπ Νόου» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 6-1, με τον Νεϊμάρ να πετυχαίνει δύο γκολ (88’ και 91’ με πέναλτι), και ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την πρόκριση για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Η καλύτερη ανάμνηση της καριέρας μου ήταν όταν με τη Μπαρτσελόνα νικήσαμε 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι… Ήταν τρελό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος.

Υπενθυμίζεται πως η Παρί δαπάνησε 222 εκατομμύρια ευρώ πριν από δύο χρόνια για την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, το εφετινό καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος κάνει ό,τι περνά από το χέρι για να φύγει από τους πρωταθλητές Γαλλίας και να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα».