Υποψήφιος για αρχηγός της Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, παραδέχτηκε πως σκέφτεται να δώσει στον Γάλλο μέσο το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Υποψήφιος για αρχηγός της Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Ό,τι περνά από το χέρι της προσπαθεί να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να πείσει τον Πολ Πογκμπά να παραμείνει στις τάξεις της και να κλείσει τα αυτιά του στις «σειρήνες» που τον θέλουν να μετακομίζει σε άλλη ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, σκέφτεται να δώσει στον Γάλλο μέσο το περιβραχιόνιο του αρχηγού, το οποίο μέχρι στιγμής φοράει ο Άσλεϊ Γιάνγκ.

«Ναι το σκέφτομαι να τον κάνω αρχηγό. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται εξηγήσεις περί τούτου, θα το συζητήσουμε αργότερα. Δεν έχουμε κάτι οριστικό οπότε υπάρχουν αρκετά ενδεχόμενα. Όταν θα αρχίσει η σεζόν θα το ανακοινώσουμε. Θα δούμε πως θα πάει και η προετοιμασία. Αλλά όπως είδατε, θα το φοράει ο Άσλεϊ όταν παίζει μέχρι να αποφασίσουμε ποιος θα το πάρει», σχολίασε ο Νορβηγός προπονητής της αγγλικής ομάδας.

Σημειώνεται πως ο Πογκμπά ήταν εκ των αρχηγών και την περίοδο που ο Ζοσέ Μουρίνιο βρισκόταν στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, ωστόσο, εν συνεχεία καθαιρέθηκε από τον Πορτογάλο προπονητή.