«Συμφωνία – ρεκόρ της Γιουνάιτεντ για Μαγκουάιρ»

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός Χάρι Μαγουάιρ ζήτησε από την διοίκηση της Λέστερ να αποχωρήσει από τον σύλλογο, την στιγμή που η «Sun» κάνει λόγο για συμφωνία της Μάντσεστερ με τις «αλεπούδες» στα 80 εκατομμύρια στερλίνες

«Συμφωνία – ρεκόρ της Γιουνάιτεντ για Μαγκουάιρ»

Ολοένα και πιο κοντά στην μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός ζήτησε από την διοίκηση της Λέστερ να αποχωρήσει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Την ίδια στιγμή, όμως, η «Sun» κάνει λόγο ακόμα και για συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λέστερ στο κόστος της μεταγραφής του παίκτη, που φτάνει τα 80 εκατομμύρια βρετανικές λίρες, προσθέτοντας μάλιστα πως ο Άγγλος στόπερ θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων».

Από αυτά τα 80 εκατομμύρια, η Λέστερ θα εισπράξει άμεσα τα 60 εκατομμύρια, ενώ τα υπόλοιπα 20 εκατομμύρια θα είναι με την μορφή μπόνους. Σημειώνεται πως πριν από λίγες ημέρες οι «αλεπούδες» είχαν απορρίψει πρόταση της Γιουνάιτεντ για τον διεθνή άσο που έφτανε τα 70 εκατομμύρια στερλίνες.

Πλέον, αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ για συμφωνία των δύο συλλόγων, τότε η μεταγραφή του Μαγκουάιρ στην Γιουνάιτεντ θα γίνει η ακριβότερη για αμυντικό στην ιστορία του αθλήματος, αφού θα ξεπεράσει τα 75 εκατομμύρια στερλίνες που δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι η Λίβερπουλ για να εντάξει στο ρόστερ της τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ από την Σαουθάμπτον.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ είχε εκφράσει και η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο οι «πολίτες» δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Άγγλου κεντρικού αμυντικού.