Βασικοί Τικίνιο, Μαρκάνο

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός και ο Ισπανός στόπερ είναι στην αρχική ενδεκάδα της Πόρτο στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μπενφίκα.

Βασικοί Τικίνιο, Μαρκάνο

Μπενφίκα και Πόρτο δίνουν… μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία. Ένας βαθμός χωρίς τις δύο ομάδες, οι οποίες διασταυρώνουν αυτή την ώρα τα ξίφη τους. Οι «αετοί» είναι φιλοξενούν τους «δράκους» στο μεγάλο ματς του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Στην αρχική ενδεκάδα της Πόρτο, πάντως, βρίσκονται και οι δύο ως φερόμενοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού. Ο Τικίνιο Σοάρες είναι βασικός με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να έχει παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Ο Βραζιλιάνος είναι παρτενέρ του Μούσα στην επίθεση της Πόρτο.

Κανονικά στην αρχική ενδεκάδα των «δράκων» βρίσκεται και ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός στόπερ στο πλευρό του Φελίπε. Και οι δύο περιπτώσεις έχουν πολλές δυσκολίες για τον Ολυμπιακό για ξεχωριστό λόγο η καθεμία.

Στη 18άδα της Πόρτο βρίσκεται ο Ερνάνι, ο οποίος μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πέδρο Μαρτίνς επανήλθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά στον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τον Ανδρέα Σάμαρη είναι στον πάγκο της Μπενφίκα.