Πολύ κοντά σε Ένγκελς η Άστον Βίλα

Οι «χωριάτες» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ρεμς για την απόκτηση του Μπιόρν Ένγκελς

Πολύ κοντά σε Ένγκελς η Άστον Βίλα

«Δίχτυα» στην Γαλλία έριξε η Άστον Βίλα για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «χωριάτες», που την περσινή αγωνιστική περίοδο κέρδισαν το «εισιτήριο» για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ μέσω των μπαράζ της Τσάμπιονσιπ, βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ρεμς για την απόκτηση του Μπιόρν Ένγκελς.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και θεωρείται θέμα χρόνου ώστε ο παίκτης να μετακομίσει στην Αγγλία για να αγωνιστεί στα μεγάλα «σαλόνια» του πρωταθλήματος της χώρας.

Το αξιοσημείωτο επίσης είναι πως η Ρεμς απέκτησε τα πλήρη δικαιώματα του Ένχελς από τον Ολυμπιακό μόλις τον περασμένο Μάρτη, καθώς νωρίτερα ο Βέλγος άσος αγωνιζόταν στον σύλλογο με την μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ένγκελς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο, μόλις λίγους αργότερα φέρεται να βρίσκεται μία «ανάσα» από την αποχώρησή του από την γαλλική ομάδα.

Στο διάστημα της παρουσίας του στην Ρεμς ο Βέλγος πήρε μέρος σε 34 παιχνίδια της γαλλικής ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε ένα γκολ.