Σόλσκιερ: «Ο Πογκμπά δεν έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, δεν έχουμε πρόταση για παίκτη μας»

Στον επαγγελματισμό του Πολ Πογκμπά, αλλά και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια πρόταση για τον Γάλλο άσο στάθηκε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε δηλώσεις του.

Σόλσκιερ: «Ο Πογκμπά δεν έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, δεν έχουμε πρόταση για παίκτη μας»

Στην Αυστραλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να μιλά στους δημοσιογράφους για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Ο Νορβηγός τεχνικός αναφέρθηκε στο ζήτημα του Πολ Πογκμπά και της παραμονής του στην ομάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Γάλλος άσος δεν έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, ούτε υπάρχει πρόταση για παραχώρησή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σόλσκιερ:

«Έχει υπάρξει μεγάλη συζήτηση και σπέκουλα, για πολλούς από τους παίκτες μας. Για μένα, είναι μια συνηθισμένη δουλειά. Όταν είσαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περιμένεις τέτοια πράγματα την περίοδο του καλοκαιριού. Έχω μιλήσει στον Πογκμπά, στον Λουκάκου, στον Ράσφορντ, στον Λίνγκαρντ και από όσο γνωρίζω δεν έχουμε πρόταση για κάποιον παίκτη μας. Δεν χρειάζεται να πουλήσουμε.

Το θέμα του Πογκμπά, είναι δημοφιλές στα μίντια. Είναι μεγάλος επαγγελματίας, δεν είχα ποτέ προβλήματα μαζί του. Ποτέ δεν έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας, πάντα δίνει το καλύτερο. Ο μάνατζερ μπορούν να μιλούν όλη την ώρα, δεν έχουμε καμία πρόταση».