Στα άκρα η Ατλέτικο για Γκριεζμάν

Με πρόστιμο απειλούν οι «ροχιμπλάνκος» τον Γάλλο επιθετικό αν δεν εμφανιστεί αύριο για την αναχώρηση της ομάδας με προορισμό το Λος Άντζελες

Στα άκρα η Ατλέτικο για Γκριεζμάν

Στα άκρα είναι αποφασισμένη να φτάσει η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της μαδριλένικης «Marca», οι «ροχιμπλάνκος» ξεκαθάρισαν στον ποδοσφαιριστή πως τον περιμένουν αύριο να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή που θα αναχωρήσει για το Λος Άντζελες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Σε περίπτωση, μάλιστα, που ο διεθνής άσος δεν το πράξει, τότε θα του επιβληθεί μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία για την μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού στους «μπλαουγκράνα».

Οι τελευταίοι ναι μεν εμφανίστηκαν διατεθειμένοι να καταβάλουν το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ που ορίζει η ρήτρα αποδέσμευσης του διεθνούς άσου, αλλά σε δόσεις κάτι το οποίο αρνήθηκε ο σύλλογος της Μαδρίτης.

Χθες η Ατλέτικο με ανακοίνωσή της εξαπέλυσε επίθεση στην Μπαρτσελόνα για την τακτική που ακολούθησε, στην προσπάθεια της να κάνει δικό της τον παίκτη και πλέον είναι έτοιμη να τραβήξει ακόμα περισσότερο το… σχοινί στην υπόθεση.

Στο «στρατόπεδο» της Μπαρτσελόνα πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ομάδας, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, θα επιδιώξει απόψε να κάνει μία νέα συνάντηση με τους «ροχιμπλάνκος», με την ελπίδα αυτήν τη φορά να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για την μετακίνηση του παίκτη.