Ανανέωσε στην Τσέλσι ο Λόφτους-Τσικ

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε» έβαλε ο Άγγλος μέσος για τα επόμενα πέντε χρόνια

Ανανέωσε στην Τσέλσι ο Λόφτους-Τσικ

Με τα χρώματα της Τσέλσι θα αγωνίζεται για αρκετά ακόμα χρόνια ο Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ. Ο Άγγλος μέσος αποδέχτηκε την πρόταση των λονδρέζων και ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «μπλε» για τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για άλλα πέντε χρόνια στον σύλλογο. Είναι το μέρος που μεγάλωσα και ελπίζω να συνεχίσω για πολύ ακόμα. Όταν είσαι οκτώ ή εννέα ετών δεν σκέφτεσαι ότι θα μείνεις στην ομάδα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν κοιτάζω το παρελθόν και το πόσο σκληρά δούλεψα, είμαι πολύ χαρούμενος που δικαιώθηκα», είπε ο 23χρονος στις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Όσον αφορά τους στόχους του για το μέλλον, σημείωσε: «Ελπίζω να κατακτήσω πολλά περισσότερα τρόπαια με την ομάδα και θα συνεχίσω να προσπαθώ ώστε να γίνω παίκτης – κλειδί για την Τσέλσι».

Από την πλευρά της η διευθύντρια της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανοβσκάια, υποστήριξε: «Βλέπουμε τον Ρούμπεν ως ένα βασικό κομμάτι της ομάδας για τα επόμενα χρόνια και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που και ο ίδιος βλέπει το μέλλον του στον σύλλογο. Είναι η απόδειξη της φανταστικής δουλειάς που κάνουν οι ακαδημίες της Τσέλσι και ο ίδιος έχει γίνει πλέον παίκτης της πρώτης ομάδας του συλλόγου όπως επίσης και διεθνής ποδοσφαιριστής με την Αγγλία. Υπό την καθοδήγηση του Λαμπάρντ θεωρούμε ότι θα είναι παίκτης – κλειδί της Τσέλσι».