Αποχωρεί από την «δράση» ο Ντε Ρόσι

Ο 35χρονος Ιταλός μέσος είναι έτοιμος να ανακοινώσει την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους, σύμφωνα με την «Il Tempo»

Αποχωρεί από την «δράση» ο Ντε Ρόσι

Την απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να ολοκληρώσει την καριέρα του έχει πάρει ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Αυτό αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Il Tempo» για τον 35χρονο Ιταλό μέσο, ο οποίος το εφετινό καλοκαίρι έλυσε τη συνεργασία του με την Ρόμα.

Για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή έντονο ενδιαφέρον εξέφρασε το τελευταίο διάστημα η Φιορεντίνα. Παρόλα αυτά, ο Ντε Ρόσι απάντησε αρνητικά, καθώς, όπως τονίζεται, πρόθεσή του είναι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Μάλιστα, για τη συνέχεια σκοπεύει να αποκτήσει δίπλωμα προπονητή για να ανοίξει ένα νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του, ενώ συνάμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, σκέφτεται το ενδεχόμενο να του προσφέρει μία θέση στο προπονητικό τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Ο Ντε Ρόσι ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2000 από τις ακαδημίες της Ρόμα και παρέμεινε καθ’ όλη την διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας στον σύλλογο της «Αιώνιας Πόλης».

Συνολικά μέτρησε 616 εμφανίσεις με τους «τζιαλορόσι» και πέτυχε 63 γκολ και κατέκτησε δύο Κύπελλα Ιταλίας, όπως επίσης κι ένα ιταλικό Σούπερ Καπ.