Τότι: «Αυτή η Ρόμα δεν μου λείπει!»

Σκληρή κριτική από τον θρύλο των «τζιαλορόσι» για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο

Τότι: «Αυτή η Ρόμα δεν μου λείπει!»

Αίσθηση προκάλεσαν, για ακόμα μία φορά, οι δηλώσεις του Φραντσέσκο Τότι για την κατάσταση που επικρατεί στην Ρόμα υπό την νέα διοίκηση.

Μόλις πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο 42χρονος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει έπειτα από τρεις δεκαετίες στην ομάδα, την οποία υπηρέτησε τόσο ως ποδοσφαιριστής και μετέπειτα ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την διοίκηση, αφήνοντας «καρφιά» σε βάρος των ιθυνόντων των Ρωμαίων.

Συγκεκριμένα, είχε τονίσει στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πως δεν τον άφησαν να δουλέψει όπως θα ήθελε και γι' αυτό τον ανάγκασαν να φύγει.

Αυτή τη φορά, ο Ιταλός σε δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του ξεκαθάρισε πως δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την απόφαση που πήρε και παράλληλα υπογράμμισε πως δεν έχει καμία επαφή πλέον με τους ανθρώπους της Ρόμα.

«Αυτή η Ρόμα δεν μου λείπει, δεν μου λείπει τίποτα από την Ρόμα του σήμερα. Μετά το αντίο μου δεν είχα καμία επικοινωνία με κάποιον από τη διοίκηση. Έδωσα τη συνέντευξη Τύπου και έκτοτε έχω αφιερώσει λίγο παραπάνω χρόνο στην οικογένειά μου. Δεν έχω μετανιώσει για την απόφασή μου. Εάν οι επιλογές μου έχουν γίνει κατόπιν σκέψης και με εκφράζουν, δεν γυρίζω πίσω», επεσήμανε χαρακτηριστικά.