Μπουφόν: «Δεν πήρα πίσω το Νο1 και το περιβραχιόνιο»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν επέστρεψε στην Γιουβέντους, ωστόσο αρνήθηκε να πάρει πίσω το περιβραχιόνιο από τον Κιελίνι και το Νο1 από τον Βόιτσεχ Σέζνι.

Μπουφόν: «Δεν πήρα πίσω το Νο1 και το περιβραχιόνιο»

Κάτοικος Τορίνο είναι και πάλι ο θρύλος της Γιουβένους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μετά τη μονοετή θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρά την αδιαμφισβήτητη αξία του και προσφορά του στο σύλλογο, ο 41χρονος τερματοφύλακας δεν του αρέσει να παίρνει πράγματα που δεν του ανήκουν.

Γι' αυτό ξεκαθάρισε ότι αρνήθηκε να πάρει πίσω το Νο1 από τον Βόιτσεχ Σέζνι, αλλά και το περιβραχιόνιο που πλέον ανήκει στον Τζιότζιο Κιελίνι.

«Ο Σέζνι ήθελε να μου δώσει το νούμερο 1 και ο Κιελίνι το περιβραχιόνιο. Όμως, δεν είμαι ο τύπος που θα πάρει κάτι από κάποιον άλλον. Επέλεξε το νούμερο 77, το οποίο φορούσα στην Πάρμα και το οποίο μου έφερε τύχη, καθώς πήρα τη μεταγραφή στη Γιουβέντους», τόνισε αρχικά ο Ιταλός άσος, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σπίτι. Είναι μία από τις πιο χαρούμενες ημέρες της ζωής μου. Επέστρεψα πίσω επειδή δεν μπορείς να αρνηθείς την πρόσκληση μίας κυρίας. Επέστρεψε επειδή εδώ είναι το σπίτι μου».