Copa America: Χιλή και Περού για μια θέση στον τελικό

Χιλή και Περού κοντράρονται τα ξημερώματα (03.30 ώρα Ελλάδας) με έπαθλο το «εισιτήριο» για τον τελικό του Copa  America

Copa America: Χιλή και Περού για μια θέση στον τελικό

«Πεδίο μάχης» αποτελεί τα ξημερώματα (03.30 ώρα Ελλάδας) το Πόρτο Αλέγκρε για Χιλή και Περού. Τα δύο συγκροτήματα τίθενται αντιμέτωπα στην «Αρένα ντο Γκρέμιο» για τα ημιτελικά του Copa America και το θερμόμετρο χτυπάει… κόκκινο ενόψει της προσπάθειας που θα καταβάλουν με έπαθλο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του θεσμού - εκεί όπου περιμένει τον νικητή η διοργανώτρια Βραζιλία.

Live Streaming: Χιλή-Περού (03:30)

Τόσο η Χιλή όσο και το Περού έκαναν την έκπληξη στα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς απέκλεισαν στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι την Κολομβία και την Ουρουγουάη αντίστοιχα. Ποια εκ των δύο όμως θα είναι αυτή που στον μεταξύ τους αγώνα θα πάρει και το πολυπόθητο «εισιτήριο» για την τελευταία φάση του θεσμού θα το μάθουμε πολύ σύντομα…

Η Χιλή είναι η κάτοχος του τίτλου στα δύο τελευταία Copa America και φιλοδοξεί να διευρύνει την επιτυχία της και με ένα τρίτο σερί κύπελλο. Αντίθετα, το Περού προκρίθηκε στα ημιτελικά για τρίτη φορά στις τέσσερις τελευταίες διοργανώσεις και πλέον «διψά» για την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό για πρώτη φορά από το 1975, όταν και κατέκτησε το τρόπαιο με αντίπαλο την Κολομβία.

Για το αποψινό παιχνίδι η Χιλή δεν αντιμετωπίζει νεότερα προβλήματα απουσιών και ο προπονητής της εθνικής Ρεϊνάλδο Ρουέδα θα έχει στη διάθεσή του όλα τα μεγάλα του «αστέρια». Από την άλλη, για το Περού αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέφερσον Φαρφάν λόγω τραυματισμού.