Copa Africa 2019: Μπουρουντί - Γουινέα 0-2: Στο 85’ μπήκε ο Καμαρά

Ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού μπήκε στα τελειώματα κι ενώ το ματς είχε κριθεί. Η Γουινέα ελπίζει (ως μια από τις καλύτερες τρίτες) να βρεθεί στους «16» του Copa Africa.

Copa Africa 2019: Μπουρουντί - Γουινέα 0-2: Στο 85’ μπήκε ο Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά δεν ήταν πάλι στις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γουινέας, Πολ Πουτ.

Δεν έπαιξε λεπτό στην προ ημερών ήττα από τη Νιγηρία, ενώ στο σημερινό νικηφόρο 2-0 επί του Μπουρουντί (δύο γκολ ο Γιαταρά στο 25’ και στο 52’), που δίνει το δικαίωμα στη Γουινέα να ελπίζει σε πρόκριση στους «16» του Κόπα Άφρικα, ο άσος του Ολυμπιακού μπήκε στο 85ο λεπτό, σε ένα χρονικό σημείο που όλα είχαν κριθεί.

Η Γουινέα εφόσον προκριθεί στην επόμενη φάση (ως μια από τις καλύτερες τρίτες), τότε θα αγωνιστεί στις 5 Ιουλίου πιθανότατα κόντρα στο Μαρόκο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Καμαρά εώς τότε θα έχει ακόμα υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα και σε περίπτωση που αποκλειστεί από τους Μαροκινούς, τότε θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού μετά από περίπου 10 μέρες.

Δηλαδή μία εβδομάδα πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού των Πειραιωτών με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία.

ΜΠΟΡΟΥΝΤΙ: Ναϊμανά, Νιζιγκιγιαμά, Ντουβαρουγκιρά, Νσαμπιγουμβά, Ενγκαντού, Κουιζερά, Μπιζιριμανά, Μοχάμεντ (57' Αμισί), Χουσεΐν, Μουσταφά (16' Ντουαγινταβγί), Αμπντούλ Ραζάκ (68' Μπεραϊνό).

ΓΟΥΪΝΕΑ: Κονέ, Ντίρεσταμ, Σιλά, Φαλέτ, Σεκά, Ντιαουαρά, Σισέ, Καμανό (63' Λας), Γιαταρά (79' Καντέ), Τραορέ, Καμπά (85' Καμαρά).