Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Μπονούτσι!


Με την περίπτωση του Ντε Λιχτ να... ξεθωριάζει οι πρωταθλητές Γαλλίας εξετάζουν την περίπτωση του Ιταλού στόπερ της Γιουβέντου

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Μπονούτσι!

Οι μεταγραφικοί «δρόμοι» της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν από πέρσι το καλοκαίρι διασταυρώνονται συνεχώς. Από την αποχώρηση του Τζίτζι Μπουφόν από τους Τορινέζους και την ένταξη του στους Παριζιάνους (και την επιστροφή του έναν χρόνο μετά...), την «μονομαχία» τους για τα ...μάτια του Ματέις Ντε Λιχτ, αλλά και την επικείμενη απόκτηση του Αντριέν Ραμπιό από τους πρωταθλητές Ιταλίας., η υπόθεση του ενδιαφέροντος των πρωταθλητών Γαλλίας για τον Λεονάρντο Μπονούτσι είναι ένα ακόμη κεφάλαιο σ' αυτή την ιδιότυπη σχέση.

Τον 32χρονο Ιταλό στόπερ που πέρσι τέτοιο καιρό είχε επιστρέψει - παρά τις αντιδράσεις των φανατικών τιφόζι - μετά από έναν χρόνο στην Μίλαν φέρεται να θέλει ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Γαλλικής πρωτεύουσας, Λεονάρντο.


Βλέποντας την περίπτωση του Ματέις Ντε Λιχτ να έχει ξεθωριάσει (πάροτι στο Παρίσι κάποιοι λένει ότι οι πρωταθλητές δεν έχουν πει την τελευταία τους «λέξη»...) ο γνώστης του Ιταλικού ποδοσφαίρου Βραζιλιάνος παράγων (1997-2001 & 2002-03) ήρθε σ' επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

Κι αυτή η ίδια επικείμενη άφιξη του Ολλανδού στο Τορίνο φαίνεται πως έχει κάνει τον Ιταλό να σκέφτεται το ενδεχόμενο νέας αποχώρησης του, αφού μόνο σίγουρη δεν είναι πλέον η θέση του βασικού στο κέντρο της άμυνας των «μπιανκονέρι». Άλλωστε οι «τιφόζι» ακόμη δεν τον έχουν συγχωρήσει για το «έγκλημα καθοσιώσεως» να πάει στους «ροσονέρι»...




Εξάλλου κι η «γηραιά κυρία» δεν θα είχε πρόβλημα να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της από την στιγμή που ο Ντε Λιχτ έρχεται (πέραν του πακτωλού εκατομμυρίων ευρώ, που συνολικά υπολογίζονται στα 150!) με εγγυήσεις να είναι ένας από τους βασικούς στόπερ.
Οι προϋποθέσεις φαίνεται να υπάρχουν για την μεταγραφή αλλά το μεταγραφικό καλοκαίρι είναι καυτό, μακρύ κι επιφυλάσσει εκπλήξεις κι ανατροπές.