Βαλβέρδε: ''Είναι μία κακή στιγμή δεν το αρνούμαι''

Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για απομάκρυνση του Βαλβέρδε μετά τον αποκλεισμό από την Ρόμα με τον ίδιο να μιλά για το αύριο της ομάδας αλλά και του ίδιου

Βαλβέρδε: ''Είναι μία κακή στιγμή δεν το αρνούμαι''

Μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από την Ρόμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάθεται σε ηλεκτρική καρέκλα με το μέλλον του να θεωρείται αβέβαιο.

Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε σε συνέντευξη Tύπου για το πως είναι το κλίμα στο στρατόπεδο των Καταλανών με τον ίδιο να δηλώνει: «Τους είδα καλά, αλλά είναι μία δύσκολη στιγμή. Η δεύτερη πιο δύσκολη μετά τον περασμένο Αύγουστο. Πραγματοποιήσαμε μία καλή πορεία από τότε, αλλά τώρα χάσαμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε μία διοργάνωση. Υπάρχει απογοήτευση και είμαστε υπεύθυνοι γι' αυτό. Πλέον, κοιτάζουμε τα παιχνίδια που έχουν απομείνει κι απ' τα οποία έχουμε να κερδίσουμε πολλά. Όσο κοιτάμε πίσω, θα χάνουμε. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να δώσουμε χαρά ξανά στον κόσμο».

Όσο αναφορά το προσωπικό του μέλλον και την σχέση του με την διοίκηση σχολίασε: «Είμαι καλά. Δεν είναι η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου. Όμως, είναι μία κακή στιγμή, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Βρισκόμαστε όλοι εδώ για ένα σκοπό. Να κερδίζουμε. Όταν χάνουμε πρέπει να δενόμαστε ακόμη περισσότερο.Ναι, αισθάνομαι πως έχω την στήριξη. Χάσαμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο, αλλά το ξαναλέω, το σημαντικό είναι να μην στεκόμαστε στις ήττες, αλλά στο τι μπορούμε να κερδίσουμε. Αν κοιτάμε πίσω, δεν θα δούμε τι έχουμε μπροστά μας».

Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να είναι δεδομένη επόμενος στόχος για τους ''μπλαουγρκάνα'' είναι το Ισπανικό Κύπελλο, με την μοίρα του Ερνέστο Βαλβέρδε να έρχεται δεύτερη.