Ετοιμάζει καταγγελίες η Λας Πάλμας για Εμενίκε

Το νομικό τμήμα της ισπανικής ομάδας έχει αναλάβει την υπόθεση του Νιγηριανού επιθετικού και επιμένει πως ο Ολυμπιακός γνώριζε το πρόβλημα του.

Ετοιμάζει καταγγελίες η Λας Πάλμας για Εμενίκε

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Λας Πάλμας με τον Εμάνουελ Εμενίκε. Τον Ιανουάριο ο Νιγηριανός παραχωρήθηκε στην ισπανική ομάδα από τον Ολυμπιακό. Καλά-καλά δεν έχει καταφέρει να κάνει ούτε προπόνηση με τη φανέλα της. Δεν συζητάμε για επίσημη συμμετοχή με τα χρώματα της.

Σύμφωνα, πάντως με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία η Λας Πάλμας είναι διατεθειμένη να το… κυνηγήσει το θέμα μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Οι Ίβηρες χαρακτηρίζουν τη μεταγραφή του Εμενίκε ως «ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκα των τελευταίων ετών».

Το θέμα είναι πως η διοίκηση της Λας Πάλμας είναι διατεθειμένη να το πάει στα άκρα. Η απόκτηση του Εμενίκε, όπως αναφέρουν οι Ίβηρες, κόστισε στην ομάδα 900 χιλιάδες ευρώ. Θεωρούν λοιπόν πως η ομάδα τους εξαπατήθηκε τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Τα ρεπορτάζ στην Ισπανία κάνουν λόγο για ένα έγγραφο που το έχουν στα χέρια τους οι διοικούντες τη Λας Πάλμας και το οποίο αποδεικνύει πως στον Ολυμπιακό γνώριζαν το πρόβλημα του Εμενίκε.

Ακόμα και ο Νιγηριανός επιθετικός ήξερε πως είχε θέμα στο γόνατο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» γνώριζαν πως ήταν τραυματίας και δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Την υπόθεση σύμφωνα με τους Ισπανούς έχει αναλάβει το νομικό επιτελείο της Λας Πάλμας, το οποίο έχει πρόθεση να κάνει καταγγελίες τόσο κατά του Ολυμπιακού όσο και κατά του ποδοσφαιριστή και εκείνο που επιθυμεί είναι να γλιτώσει το συμβόλαιο του.

Βέβαια όταν γίνεται μία μεταγραφή υποτίθεται πως ο ποδοσφαιριστής περνάει από ιατρικές εξετάσεις. Επομένως ευθύνη στην υπόθεση του Εμενίκε έχει και το ιατρικό επιτελείο της Λας Πάλμας.