Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε τον Γιαννιώτη

Και επίσημα ο 26χρονος πορτιέρε ανήκει στην ομάδα του Ισραήλ, από την οποία και παρουσιάστηκε.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε τον Γιαννιώτη

Και επίσημα ο Ανδρέας Γιαννιώτης είναι ποδοσφαιριστής της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Έλληνας πορτιέρε επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό από το δανεισμό του στον Ατρόμητο και μάλιστα υπήρχε η πρόθεση να στηριχτεί ως ένα σημαντικό πρότζεκτ για τον σύλλογο.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό

Η ιστορία από ‘κει και πέρα είναι γνωστή με τον Γιαννιώτη από τον Δεκέμβριο και μετά να μην παίρνει παιχνίδια και να μην ανανεώνει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά στην οποία βρέθηκε όταν ήταν 19 ετών. Έτσι ο 26χρονος τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ από την οποία και ανακοινώθηκε.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας του Ισραήλ, Μπεν Μανσφόρν στις δηλώσεις του κατά την παρουσίαση του Έλληνα γκολκίπερ είπε: «Ο Ανδρέας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους διεθνείς τερματοφύλακες που ήταν διαθέσιμος στην Ευρώπη. Όλοι είμαστε χαρούμενοι που αποφάσισε να έρθει στη Μακάμπι για να συνεχίσει την καριέρα του. Είχαμε εντυπωσιαστεί από την πρώτη στιγμή με τον Ανδρέα, ο οποίος είναι ένα παιδί που τα πόδια του πατάνε στο έδαφος, ενώ έχει αναδειχτεί και τερματοφύλακας της χρονιάς στην Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.