Και η Μπολόνια μετά τον Ολυμπιακό για Μάρκοβιτς

Σύμφωνα με την Corriere di Bologna η Μπολόνια έχει στο στόχαστρό της τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς ο οποίος ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Και η Μπολόνια μετά τον Ολυμπιακό για Μάρκοβιτς

Τα ΜΜΕ στη Σερβία ανέφεραν πριν από λίγες μέρες ότι ο Ολυμπιακός θα είναι η επόμενη ομάδα του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, του 19χρονου στόπερ της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Εδώ και 1,5 χρόνο το «φλερτ» Ολυμπιακού – Μάρκοβιτς

Είχαν αναφέρει, μάλιστα και λεπτομέρειες, πως οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν στο ποσό του 1,5 εκ. ευρώ, καθώς η Παρτιζάν υποχώρησε από τις αρχικές απαιτήσεις της των 2,5 εκ. ευρώ.

Να που τώρα έρχεται η Corriere di Bologna, να αναφέρει ότι ο Μάρκοβιτς βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπολόνια.

Οι Ιταλοί, πάντως, προσθέτουν ότι ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του διεθνή με τις Ελπίδες της Σερβίας αμυντικού.

Στο Βελιγράδι επιμένουν ότι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που είχε φέτος 3 γκολ σε 33 παιχνίδια, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά και όχι στην Μπολόνια ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Στο παρελθόν έχει απασχολήσει και συλλόγους από Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο και Ολλανδία.

Όπως αναφέρει σήμερα το «ΦΩΣ», από το περιβάλλον των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου τηρούν σιγή ιχθύος. Στην πειραϊκή ΠΑΕ επίσης δεν έχει γίνει κάποιου είδους σχόλιο.

Μένει να φανεί τις επόμενες μέρες λοιπόν, αν θα επιβεβαιωθούν οι Σέρβοι που κάνουν λόγο για συμφωνία της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό.