Εδώ και 1,5 χρόνο το «φλερτ» Ολυμπιακού – Μάρκοβιτς

Οι Σέρβοι στέλνουν τον 19χρονο στόπερ της Παρτιζάν και το fosonline.gr κάνει μία αναδρομή στα όσα έλεγε πέρσι τον Μάρτιο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για το «αστεράκι» των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου.

Εδώ και 1,5 χρόνο το «φλερτ» Ολυμπιακού – Μάρκοβιτς

«Συμφωνία Ολυμπιακού – Παρτιζάν για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς», έγραψαν την Τετάρτη (19/6) τα σερβικά ΜΜΕ. Κάτι το οποίο δεν μπορούμε να πούμε ότι επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται από τις εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά ένα είναι το σίγουρο: Κάτι «παίζει» και μάλιστα πολύ σοβαρά. Είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο αξίζει να μείνουμε, γιατί πολύ απλά όντως βρίσκεται στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού από τον Μάρτιο του 2018!

Συγκεκριμένα, από την περίοδο που ακόμα βρισκόταν στο λιμάνι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και προτού αποτελέσει παρελθόν και συνεχίσει την καριέρα του στην σερβική ομοσπονδία.

Ο Μάρκοβιτς θεωρείται μία από τις «αποκαλύψεις» της Παρτιζάν τον τελευταίο 1,5 χρόνο και για αυτό το λόγο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 33 συμμετοχές και 3 γκολ. Πέρσι αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν και «έγραψε» 17 συμμετοχές. Έχει περάσει απ’ όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες και τώρα είναι στην Ιταλία για να συμμετάσχει με την Ελπίδων της Σερβίας στην τελική φάση του Euro U21.

Αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Euro, τότε θα υπάρξουν και οριστικές εξελίξεις για το αν έχουν δίκιο ή άδικο οι Σέρβοι σχετικά με τα περί «συμφωνίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παρτιζάν».

Η αλήθεια είναι ότι για τον Μάρκοβιτς έχουν συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στο λιμάνι και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έναν αμυντικό που έχει ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πακέτο.

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση που αποκτηθεί δεν σημαίνει κιόλας ότι θα είναι στο δυναμικό του Ολυμπιακού από τη νέα σεζόν. Μπορεί να μείνει δανεικός στην Παρτιζάν και να πιάσει λιμάνι του χρόνου.