Η δήλωση του Χάτζι και οι πιτσιρικάδες της Βιτορούλ

Οι δύο ανήλικοι της Κυπελλούχου Ρουμανίας που έκλεψαν την παράσταση στο φιλικό με τον Ολυμπιακό στην Καλλιθέα.

Η δήλωση του Χάτζι και οι πιτσιρικάδες της Βιτορούλ

Κόσμο μπορεί να μην είχε στην Καλλιθέα για το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βιτορούλ, όμως, η παρουσία του Γκεόργκι Χάτζι στον πάγκο της ρουμανικής ομάδας έκλεψε την παράσταση. Πρόκειται μία τεράστια προσωπικότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και φυσικά όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω του.

Ο τεχνικός της Κυπελλούχου Ρουμανίας μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό δήλωσε σε Μέσα της πατρίδας του: «Είναι σημαντικό για κάθε παίκτη να καταλάβει τι είναι καλό και τι όχι. Τα παιχνίδια με την Αμβέρσα για το Europa League δεν θα είναι εύκολα. Τα τελευταία δύο χρόνια ο σύλλογος έχει μεγαλώσει πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάτζι.

Τι έγινε στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βιτορούλ

Στα ρουμανικά Μέσα έχει γίνει μεγάλο θέμα το γεγονός πως ο Γκεόργκι Χάτζι στο ματς με τον Ολυμπιακό χρησιμοποίησε δύο νεαρά παιδιά. Συγκεκριμένα στην ενδεκάδα είχε τον Ντάριους Γκρόσου, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 7 Ιουνίου 2002 και είναι κεντρικός αμυντικός, ενώ έχει συμμετοχές με την Εθνική ομάδα U17 της Ρουμανίας.

Στην αρχική ενδεκάδα βρέθηκε και ο Ρομπέρτο Μαλαέλε. Πιο μικρός από τον συμπαίκτη του, αφού έχει γεννηθεί στις 29 Μαρτίου 2003. Μαλαέλε παίζει στη μεσαία γραμμή και οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για δύο πολύ σημαντικά ταλέντα που τα πιστεύει πολύ ο Χάτζι.