Η σύνθεση του Ολυμπιακού και οι σκόρερς στο 3-2 επί της Βιτορούλ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 της Βιτορούλ. Την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν οι Μπρούνο, Κάιπερς και Μπα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού και οι σκόρερς στο 3-2 επί της Βιτορούλ

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έπαιξε ο Ολυμπιακός που αντιμετώπισε τη Βιτορούλ στο γήπεδο της Καλλιθέας. Η ομάδα του Πειραιά νίκησε με σκορ 3-2 την ομάδα από τη Ρουμανία σε ένα ματς που ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του.

Στο πρώτο φιλικό που διεξήχθη επί ελληνικού εδάφους οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 30’ με γκολ του Μάνου. Στο 32’ ο Ποντένσε έκανε το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους, ενώ στο 34’ μείωσαν οι Ρουμάνοι με τον Γκανέα. Στο 55’ ο Γκιγιέρμε σκόραρε για το 3-1 και στο 61’ ο Ιάνκου μείωσε σε 3-2.

Δείτε εικόνες από το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βιτορούλ

Στις πρώτες δοκιμές που έκανε ο Μαρτίνς σύμφωνα με όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Βιτορούλ στη φετινή προετοιμασία αξίζει να σημειώσουμε κάποια πράγματα. Πρώτα απ' όλα ο Ουσεϊνού Μπα έπαιξε για ένα ημίχρονο γεγονός που δείχνει τον βαθμό ετοιμότητας του παίκτη. Ο Μπρούνο μπήκε αμέσως με την ομάδα και αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Βιτορούλ.

Στόπερ αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Τοροσίδης, ενώ στο πρώτο μέρος το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας συνέθεσαν οι Αβραάμ, Βούκοβιτς. Όσον αφορά στον Γκερέρο συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την περασμένη σεζόν, αφού σκόραρε ξανά. Επίσης στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε με δύο επιθετικούς τον Μάνο και τον Σολδάνο.

Ολυμπιακός: Τζολάκης (80' Στουρνάρας), Μασούρας (46’ Σίλβα), Βούκοβιτς (46’ Τοροσίδης), Παπαδόπουλος (46’ Μπα), Μαρτίνης (46’ Τσιμίκας), Ξενιτίδης (46’ Γκιγιέρμε), Ποντένσε (46’ Κάιπερς), Ανδρούτσος (46’ Σουρλής), Μαρίνος (46’ Μπρούνο), Μάνος (46’ Βοΐλης), Σολδάνο (46’ Γκερέρο).