Μπαρτσελόνα: 100 εκατ., Ντεμπελέ, Ουμτιτί και Ράκιτιτς σε Παρί για Νεϊμάρ!

Απίστευτη πρόταση θα καταθέσει η Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Μπαρτσελόνα: 100 εκατ., Ντεμπελέ, Ουμτιτί και Ράκιτιτς σε Παρί για Νεϊμάρ!

Παρά το πρωτάθλημα της La Liga που κατέκτησε, η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε μια αποτυχημένη χρονιά, μετά την απώλεια του Κυπέλλου από την Σεβίλλη, αλλά κυρίως τον αποκλεισμό της από την Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League.

Ενόψει της νέας σεζόν, οι «μπλαουγκράνα» επιθυμούν να ενισχυθούν στην επιθετικής του γραμμή, αφού πέραν των Μέσι, Σουάρες, η απόδοση των Ντεμπελέ και Κουτίνιο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.

Η απόκτηση του Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ ήταν μια αρχή, ενώ την ίδια ώρα το θέμα της απόκτησης του Γκριεζμάν έχει παραμείνει στάσιμο.

Ακόμα, σύμφωνα με δημοσίευμα του βραζιλιάνικου GloboEsporte, η ομάδα της Καταλονίας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα, το «πακέτο» που προσφέρει η Μπαρτσελόνα για να φέρει πίσω στο «Καμπ Νου» τον Βραζιλιάνο είναι άκρως ελκυστικό: Οι «μπλαουγκράνα» είναι διατεθειμένοι να δώσουν 100 εκατ. ευρώ συν τους Ουσμάν Ντεμπελέ, Ιβάν Ράκιτιτς και Σαμουέλ Ουμτιτί στην Παρί για τον 27χρονο άσο.

ο Νεϊμάρ είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Γαλλίας και μένει να δούμε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.