Ανακοίνωση Ρόμα εναντίον Τότι

Η διοίκηση της Ρόμα απάντησε στην ανακοίνωση του Φραντσέσκο Τότι, στην οποία άφησε... αιχμές για την αποχώρησή του.

Ανακοίνωση Ρόμα εναντίον Τότι

Ο Φραντσέσκο Τότι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Ρόμα μετά από 30 χρόνια, με «καρφιά» προς τη διοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήθελαν να διώξουν όλους εμάς που αγαπάμε τον σύλλογο και το κατάφεραν».

Η διοίκηση της Ρόμα απάντησε, κάνοντας λόγο για «αντίληψη για τα πράγματα και αποφάσεις» που είναι «μακριά από την πραγματικότητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «τζιαλορόσι»:

«Είμαστε απογοητευμένοι πως ο Φραντσέσκο Τότι ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από την ομάδα και να μην αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ρόμα. Του προτείναμε τη θέση, πιστέψαμε πως ήταν μια θέση που απαιτεί αφοσίωση και πίστη.

Ήμασταν προετοιμασμένοι να έχουμε υπομονή με τον Φραντσέσκο για να τον βοηθήσουμε. Για να δείξουμε αυτήν την πίστη στον Φραντσέσκο, του προτείναμε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, έναν ρόλο στον οποίο πιστεύαμε ότι θα πετύχει. Πιστεύουμε ότι η αντίληψή του για τα πράγματα και τις αποφάσεις είναι μακριά από την πραγματικότητα.

Σχετικά με τις αναφορές σχετικά με πιθανή επιστροφή του στην ομάδα υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ελπίζουμε ότι αυτό δεν σημαίνει μια ανάρμοστη από τον ίδιο αναμονή αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ομάδα. Ο όμιλος επενδυτών της ομάδας δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να προχωρήσει στην πώληση της Ρόμα. Ευχόμαστε στον Φραντσέσκο μόνο καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσει να κάνει».