Στον τελικό των πλέι οφ ανόδου η Ντεπορτίβο

Η ομάδα της Γαλικίας νίκησε και εκτός έδρας της Μάλαγα και θα διεκδικήσει την άνοδο της σε διπλό τελικό, ενώ θα μάθει τον αντίπαλο της την Κυριακή.

Στον τελικό των πλέι οφ ανόδου η Ντεπορτίβο

Στον τελικό των πλέι οφ ανόδου στην La Liga προκρίθηκε η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Η ομάδα της Γαλικίας νίκησε εκτός έδρας τη Μάλαγα με σκορ 1-0, ενώ στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με σκορ 4-2.

Ένα τραγικό λάθος του πορτιέρε της Μάλαγα, του Μουνίρ ήταν αρκετό για να πάρει η ομάδα της Γαλικίας τη νίκη με γκολ του Μπεργαντίνος στο 82’. Έτσι η «Ντέπορ» πήρε την πρόκριση για τον τελικό και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της. Αυτός θα προκύψει από το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα σε Αλμπαθέτε και Μαγιόρκα. Στο πρώτο ματς η Μαγιόρκα είχε νικήσει με σκορ 2-0 και αυτή έχει το πάνω χέρι.

Στο ματς της Ντεπορτίβο με τη Μάλαγα βασικός έπαιξε ο Ματίας Ναουέλ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός εξτρέμ αντικαταστάθηκε στο 57’. Αυτή η διαδικασία ενδιαφέρει και τους Πειραιώτες, αφού αν η «Ντέπορ» ανέβει στη La Liga δεν αποκλείεται να κρατήσει τον Ναουέλ. Να σημειώσουμε πως προπονητής της Μάλαγα που θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Segunda Division είναι ο πρώην «ερυθρόλευκος, Βίκτορ Σάντσεθ.