Η γυναίκα του Μέρτενς δεν τον άφησε να πάει Κίνα!

Η σύζυγος του Βέλγου, διεθνούς, επιθετικού της Νάπολι τον μετέπεισε να μην μεταγραφεί σε ομάδα της Ασιατικής χώρας

Η γυναίκα του Μέρτενς δεν τον άφησε να πάει Κίνα!

Μια από τις πλέον συνηθισμένες ιστορίες κάθε μεταγραφικού καλοκαιριού είναι το πόσο μια σύζυγος ή φιλέναδα ποδοσφαιριστή τον επηρεάζει στις αποφάσεις του. Κι η περίπτωση του Ντρίες Μέρτενς είναι μια από αυτές με την σύζυγο του, Κάτριν Κέρκοφς, ν' αποκαλύπτει ότι τον απέτρεψε από το να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Κίνας!

Η κυρία... Μέρτενς ουσιαστικά επιβεβαίωσε το «σερσέ λα φαμ» ως αιτία που ο Βέλγος διεθνής επιθετικός δεν αγωνίζεται στην πολυπληθέστερη χώρα της υφηλίου!
«Δεν θα ήμασταν ευτυχισμένοι. Χρειαζόμαστε και κοινωνική ζωή. Μας αρέσει ο ήλιος κι οι βόλτες» παραδέχθηκε αρχικά πριν αρχίσει τις αποκαλύψεις: «Ο σύζυγος μου, μου έλεγε ότι παίζοντας ένα ή δύο χρόνια στην Κίνα και κάνοντας μερικές θυσίες τα εγγόνια μας θα είχαν εξασφαλισμένο το μέλλον. Ένας χρόνος είναι μεγάλο διάστημα και μπορεί να τα καταστρέψει όλα. Δεν έχω τίποτα με όσους πάνε σε τέτοιες χώρες αλλά ευτυχώς τον έκανα να... λογικευτεί»

Κι η Αραβική Χερσόνησος στην «μαύρη λίστα» της!


Ωστόσο η σύζυγος του Μέρτενς, που αποδεικνύεται εξόχως δυναμική, φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι δεν θα δεχόταν να μετακομίσει για ποδοσφαιρικούς λόγου ούτε στην Αραβική Χερσόνησο: «Ούτε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα μπορούσα να ζήσω αλλά αυτά τα λόγια δεν αποτελούν πρόσκληση στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ντρίες να αυξήσουν τις προσφορές τους».
Μετά απ' όλα αυτά η παραμονή του Μέρτενς στην Νάπολι πρέπει να θεωρείται δεδόμενη.
Τουλάχιστον όσο η σύζυγος του δεν έχει και την μητρόπολη του Ιταλικού Νότου στην «μαύρη λίστα» της...