Ξέρει καλά από Ολυμπιακό και Καραϊσκάκη ο Βερμάελεν!

Ως αρχηγός της Άρσεναλ ο Βέλγος διεθνής γνώρισε δύο ήττες από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και είχε μείνει άφωνος από την ατμόσφαιρα.

Ξέρει καλά από Ολυμπιακό και Καραϊσκάκη ο Βερμάελεν!

Στην επιλογή του Τόμας Βερμάελεν για τη συνέχεια της καριέρας του θα παίξουν ρόλο πολλά πράγματα, αλλά ένα είναι σίγουρο. Δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος ο Βέλγος άσος από την πρόταση και την προσέγγιση του Ολυμπιακού, ενώ αν αποφασίσει να πει το «ναι», θα έχει παίξει ρόλο και η γνωριμία του με τον κόσμο των Πειραιωτών και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Βερμάελεν ήταν εκτός αποστολής το 2009 στην ήττα της Άρσεναλ με 1-0 στον Πειραιά, αλλά ήταν παρών και αρχηγός στις άλλες δύο επισκέψεις της αγγλικής ομάδας υπό τον Αρσέν Βενγκέρ για το Champions League στην έδρα του Ολυμπιακού.

Τόσο το 2011 με τα γκολ του Τζεμπούρ, του Φουστέρ και του Μοντέστο στο φινάλε, όσο και μια χρονιά αργότερα όταν ο Ολυμπιακός είχε ανατρέψει στο δεύτερο ημίχρονο με τα γκολ του Μανιάτη και του Μήτρογλου το προβάδισμα της Άρσεναλ με τον Ροζίτσκι.

Και στα δύο αυτά ματς ο Βερμάελεν ήταν όπως είπαμε αρχηγός, ενώ είχε παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας τον διεθνή Γάλλο στόπερ Σεμπαστιάν Σκιλασί. Ο Βέλγος σταρ δεν είχε παίξει αλλά ήταν στον πάγκο και στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 0-0 όπου πάλι είχε μείνει έκθαμβος από τη γιορτή στις εξέδρες και την εκπληκτική παρουσία των φίλων της ελληνικής ομάδας.

Με την Άρσεναλ είχε νίκες επί του Ολυμπιακού με 90λεπτη συμμετοχή στα ματς του Λονδίνου. Το 2009 με 2-0 και το 2012 με 3-1.

Όσο για τη γνώμη μου με λίγα λόγια. Αν ένας τέτοιος παίκτης αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού, αξίζει και με το παραπάνω το οποιοδήποτε ρίσκο. Μα το οποιοδήποτε...