Παρί Σεν Ζερμέν: «Χτυπάει» Ντε Λιχτ με διπλάσια προσφορά από της Μπαρτσελόνα!

Η Παρί μπήκε δυναμικά για την απόκτηση Ματίας Ντε Λιχτ, προσφέροντάς του 15 εκατ. ευρώ! «Στο χέρι του για Μπαρτσελόνα», δηλώνει ο Ντε Γιονγκ.

Παρί Σεν Ζερμέν: «Χτυπάει» Ντε Λιχτ με διπλάσια προσφορά από της Μπαρτσελόνα!

Πολλά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει πολύ γερά στη μάχη για την απόκτηση του Ματίας Ντε Λιχτ, ενώ πλέον φαίνεται να έχει το προβάδισμα σε σχέση με την Μπαρτσελόνα.

Νεότερα ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρουν ότι η πρόταση της γαλλικής ομάδας αφορά πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 15 εκατ. ευρώ!

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν καταθέσει εδώ και καιρό την πρόταση στον Ολλανδό άσο, αλλά δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα 6 ή 7 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ντε Γιονγκ: «Από τον Ντε Λιχτ εξαρτάται»

Την ίδια ώρα, ο Ντε Γιονγκ έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα και ελπίζει ότι ο συμπαίκτης του στον Άγιαξ και στην Εθνική Ολλανδίας θα ακολουθήσει:

«Φυσικά, θα ήθελα να έρθει στην Μπαρτσελόνα αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Απ' αυτόν εξαρτάται.Δεν ξέρω την απόφασή του. Πρέπει να τον ρωτήσετε αλλά ελπίζω να έρθει στην Μπαρτσελονα. Φυσικά μιλάμε γι' αυτό. Δεν είναι στο χέρι μου να πω τι πρόκειται να κάνει ή τις σκέψεις του. Δεν έχω επιρροή στην απόφασή του. Πρέπει να το κάνει μόνος του και με την οικογένειά του».