Ρέγιες: Η περιφορά της σορού του και το τελευταίο χειροκρότημα (pics + vids)

Συγκλονιστικές εικόνες διαδραματίστηκαν την Δευτέρα (3/6), λίγο πριν την αποτέφρωση της σορού του αδικοχαμένου, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες.

Ρέγιες: Η περιφορά της σορού του και το τελευταίο χειροκρότημα (pics + vids)

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σεβίλη με αφορμή το θάνατο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες σε τροχαίο, την περασμένη Παρασκευή.

Σοκαριστική φωτογραφία: Ο Ρέγιες στη Mercedes λίγο πριν από το θανατηφόρο δυστύχημα

Τη Δευτέρα (3/6) έγινε η περιφορά της σορού του, η οποία από το Δημαρχείο μεταφέρθηκε στην εκκλησία της Santa María de Utrera (Σεβίλλη). Εκεί περίμεναν καρτερικά, για το στερνό αντίο, γείτονες, φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι τον χειροκρότησαν.

Mε πόσα χιλιόμετρα έτρεχε ο Ρέγιες προς τον θάνατο

Κάποιοι, μέσα στο πένθος τους, φώναζαν "Ρέγιες είσαι πρωταθλητής"...

Μέσα στην εκκλησία, πάνω στο φέρετρό του, υπήρχε ένα στεφάνι και μια φωτογραφία του ίδιου με τα παιδιά του, τα οποία είχαν ζωγραφίσει την κορνίζα και είχαν αφήσει το εξής μήνυμα: "Τα παιδιά σου θα σε θυμούνται για πάντα. Σ' αγαπάω μπαμπά"

Η Μercedes του Ρέγιες ένα μάτσο σίδερα - Φωτογραφίες που σοκάρουν (pics)

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του, ο οποίος βγαίνοντας από την εκκλησία κρατούσε ένα άσπρο τριαντάφυλλο, ενώ νωρίτερα σκέπαζε το πρόσωπο του γιου του με τα χέρια του.

Η σορός του, η οποία θα αποτεφρωθεί, είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», το γήπεδο της αγαπημένης του Σεβίλλης, με πρώην συμπαίκτες του, πρώην προπονητές και άλλα μέλη ομάδων να δίνουν το παρών, όπως φυσικά και χιλιάδες οπαδοί.

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Ρέγιες