Mε πόσα χιλιόμετρα έτρεχε ο Ρέγιες προς τον θάνατο

H υπερβολική ταχύτητα κόστισε την ζωή στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Οι πρώτες ενδείξεις στην Ισπανία δείχνουν πως έτρεχε με 237 χιλιόμετρα.

Mε πόσα χιλιόμετρα έτρεχε ο Ρέγιες προς τον θάνατο

Σοκ έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο θάνατος του Ισπανού ποδοσφαιριστή Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Ο πρώην παίκτης των Άρσεναλ, Ρεάλ, Ατλέτικο και Σεβίλλης, έχασε την ζωή του στη γενέτεια πόλη του, Ούτερα, ύστερα από τροχαίο.

Λαϊκό προσκύνημα για τον Ρέγιες στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» (vids)

Στην Ισπανία ψάχνουν τα αίτια του τροχαίου και σιγά-σιγά βγαίνουν οι πρώτες ενδείξεις. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, ο οποίος οδηγούσε μία Mercedes Brabus S550 των 380 ίππων, γνώρισε τον θάνατο ύστερα από υπερβολική ταχύτητα.

Συγκλονίζει ο Φάμπρεγκας στο «αντίο» του στον Ρέγιες

Συγκεκριμένα, έτρεχε με 237 χιλιόμετρα! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στα προστατευτικά του δρόμου, με το αυτοκίνητο στη συνέχεια να τυλίγεται στις φλόγες. Είναι χαρακτηριστικό πως το όχημα ακινητοποιήθηκε 200 μέτρα μακριά.

Το tweet του Κανιθάρες για τον Ρέγιες που προκάλεσε αντιδράσεις (pics)

Oι Ισπανοί αναφέρουν πως το αυτοκίνητο ήταν για αρκετό καιρό ακίνητο και δεν είχε την επιθυμητή φροντίδα κει έλεγχο στη πίεση των ελαστικών.

Η Μercedes του Ρέγιες ένα μάτσο σίδερα - Φωτογραφίες που σοκάρουν (pics)