Μένει στη Χιχόν ο Τζούρτζεβις με στόχο την Πριμέρα

Ο Σέρβος επιθετικός δεν αποχωρεί από τη Σπόρτινγκ και μίλησε για την απόφαση του να παίξει γι’ ακόμα μία σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Μένει στη Χιχόν ο Τζούρτζεβις με στόχο την Πριμέρα

Το περασμένο καλοκαίρι που έγιναν οι μεγάλες εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό ένας από τους ποδοσφαιριστές που έφυγε ήταν και ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Σέρβος φορ παραχωρήθηκε στη Σπόρτινγκ Χιχόν με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Η Χιχόν δεν κατάφερε να ανέβει στην La Liga, αφού τερμάτισε στην 10η θέση της κατάταξης. Παρόλα αυτά δεν είχε σκοπό να αφήσει τον «Τζούκα» να φύγει, ενώ και ο ίδιος δεν ήθελε να φύγει από την ομάδα παρά την αποτυχία της να πάρει την άνοδο.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του έκανε γνωστό πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χιχόν. «Θέλω να συνεχίσω στη Σπόρτινγκ και ούτε σκέφτομαι, αλλά ούτε με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και ο στόχος μου είναι την επόμενη σεζόν να βοηθήσω να ανέβουμε στην Πριμέρα», είπε ο Ούρος.

Για το γεγονός πως θέλει να μείνει στη Σπόρτινγκ είπε: «Μου αρέσουν τα πάντα στο Χιχόν, η πόλη, οι άνθρωποι, το κλαμπ. Όλα είναι ωραία. Έχω προσαρμοστεί και την περασμένη σεζόν σκόραρα 11 γκολ, αλλά πιστεύω πως μπορώ και περισσότερα. Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω περισσότερο για να ανέβουμε στην Πριμέρα», ήταν τα λόγια του.