Ρέγιες: Στο πένθος όλη η Ευρώπη - τα «θλιμμένα» tweets

Συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου τού Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, είναι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες, δημοσιογράφοι και φίλαθλοι εκφράζουν τη θλίψη τους για την ανείπωτη τραγωδία.

Ρέγιες: Στο πένθος όλη η Ευρώπη - τα «θλιμμένα» tweets

ΣΕΡΧΙΟ ΡΑΜΟΣ: "Σπασμένος. Διαλυμένος. Δεν έχω λόγια. Την στήριξή μου στην οικογένειά του. Θα σε θυμάμαι πάντα φίλε! Αναπαύσου εν ειρήνη".

Νεκρός ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες

ΦΡΕΝΤΙ ΛΙΟΥΝΜΠΕΡΓΚ: "Εχω μείνει άναυδος από τα νέα για τον πρώην συμπαίκτη μου, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Έφυγε πολύ γρήγορα, οι σκέψεις μου είναι στην οικογένειά του και τους φίλους του".

ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ: Από το Παρίσι, όπου βρίσκομαι για το @rolandgarros θα ήθελα να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και κουράγιο στην οικογένεια του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες"

Απανθρακώθηκε ο Ρέγιες - Βίντεο από τη σκηνή της τραγωδίας..

ΑΡΣΕΝΑΛ: «Όλοι στην Άρσεναλ είμαστε συγκλονισμένοι από την σοκαριστική είδηση ότι ο πρώην παίκτης μας Χοσέ Αντόνιο Ρέγες σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ισπανία. Χοσέ Αντόνιο Ρέγες: 1983-2019. Ο Χοσέ, που ήταν μέλος των Αήττητων, ήταν μία πολύ δημοφιλής φιγούρα στην ομάδα μας και θα έχει πάντα μία εκλεκτή θέση στην καρδιά μας. Οι σκέψεις μας πηγαίνουν στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του».

Το «αντίο» του Μίτσελ στον Ρέγιες (pic)