Απανθρακώθηκε ο Ρέγιες - Βίντεο από τη σκηνή της τραγωδίας... (vid)

Με υπερβολική ταχύτητα έτρεχε ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες ο οποίος απανθρακώθηκε σε δυστύχημα που έγινε στην Ουτρέρα της Ισπανίας.

Απανθρακώθηκε ο Ρέγιες - Βίντεο από τη σκηνή της τραγωδίας... (vid)

Το αυτοκίνητο του Ρέγιες, μια Mercedes Brabus S550, 380 ίππων έφυγε από τον αυτοκινητόδρομο χωρίς να συγκρουστεί με άλλο όχημα και πήρε φωτιά.

Το δυστύχημα συνέβη στο 18ο χλμ του A-376 προς την Ουτρέρα και εκτός από τον Ρέγιες έχασε τη ζωή του ο 23χρονος ξάδερφος του ενώ ένα τρίτο άτομο τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το 60% του σώματός του να έχει καεί.

Νεκρός ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες

Η πρώτη υπόθεση είναι ότι ο Ρέγιες οδηγούσε τη Mercedes και πίσω του καθόταν ο ξάδελφος που πέθανε. Ο εμπρός επιβάτης κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο μόνος του και έσωσε τη ζωή του, παρόλο που υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

Το «αντίο» του Μίτσελ στον Ρέγιες (pic)

Παρόλο που η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος είναι σε πρώιμο στάδιο, όλα δείχνουν ότι το αυτοκίνητο έφυγε από την τροχιά του λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Ο δρόμος A-376 είναι ένας διπλός δρόμος προς κάθε κατεύθυνση και έχει καλή ορατότητα και δεν υπάρχουν τμήματα απότομων στροφών.

Ρέγιες: Στο πένθος όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη - τα «θλιμμένα» tweets

Τα σώματα του ποδοσφαιριστή και του ξαδέλφου του θα μεταφερθούν στο Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής της Σεβίλλης, όπου θα γίνει η νεκροψία τις επόμενες ώρες. Τα δύο σώματα ήταν απανθρακωμένα.