Βαλβέρδε: «Κάπου χάσαμε το δρόμο μας»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν κρύφτηκε μετά τον χαμένο τελικό.

Βαλβέρδε: «Κάπου χάσαμε το δρόμο μας»

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα στον τελικό του Copa Del Rey από τον την Βαλένθια με 2-1.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε ότι θα πάρει την ρεβάνς τόσο για τον χαμένο τελικό όσο και για τον βαρύ αποκλεισμό από την Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League, ενώ δήλωσε ότι η ομάδα του κάπου έχασε το δρόμο της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις δηλώσεις Μπαρτομέου υπέρ της παραμονής του: «Δεν τον έχω ακούσει, για να το λέτε εσείς...».

Για τις δύσκολες ήττες από Λίβερπουλ και Βαλένθια: «Οι αγώνες είναι διαφορετικοί. Η αλήθεια είναι, ότι πριν από ένα μήνα πανηγυρίζαμε το πρωτάθλημα. Δημιουργήσαμε μεγάλες προσδοκίες και δεν ανταποκριθήκαμε. Όλοι θέλουμε να νικάμε. Πάντα νιώθουμε νικητές, αλλά άλλες φορές θα χάσεις».

Για το αν νιώθει δυνατός για να συνεχίσει: «Οι προπονητές πάντοτε είμαστε διαθέσιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε κατάσταση. Αν μου πουν να διαλέξω να πέσω στο φινάλε ή στη μέση, θα διαλέξω το φινάλε. Κι αν στο Champions League με ρωτήσεις αν προτιμώ να αποκλειστώ στα ημιτελικά ή τα προημιτελικά, θα σου πω τα ημιτελικά».

Για τα συναισθήματά του: «Νιώθω καλά, όταν νικάω είμαι πιο ευχαριστημένος. Είναι διαφορετικό σε ανάγνωση αυτό το ματς, σε σύγκριση με 15 μέρες πριν. Δεν εκπληρώσαμε τις υποσχέσεις μας. Πριν από ένα μήνα πανηγυρίζαμε το πρωτάθλημα, μετά σκεφτήκαμε το τρεμπλ και χάσαμε το δρόμο μας στο πιο κρίσιμο σημείο. Είναι σαφές ότι εδώ είμαστε για να κερδίζουμε τίτλους».

Για τη συνέχεια: «Εγώ είμαι καλά, αυτό που θέλουμε οι προπονητές είναι μια ρεβάνς. Είναι δύσκολο να χάνεις, το ξέρω, κάτι δεν πήγε καλά. Είναι δύσκολη η ευθύνη και πρέπει να την πάρω».