«Τινάζει τη μπάνκα» για Ντε Λιχτ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Παρότι ο αρχηγός του Άγιαξ φαινόταν «σίγουρος» για τη Μπαρτσελόνα, η Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί δυναμικό «μπάσιμο» που φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα για τον 19χρονο στόπερ.

«Τινάζει τη μπάνκα» για Ντε Λιχτ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τι και αν η ποδοσφαιρική πιάτσα «βουίζει» τον τελευταίο καιρό περί μεταγραφής του Ματέις Ντε Λιχτ στη Μπαρτσελόνα, παρουσιάζοντας μάλιστα σχεδόν βέβαιο το «ντιλ» ανάμεσα στο καταλανικό κλαμπ και τον Άγιαξ;

«Τελειώνει» του Ντε Λιχτ στην Μπαρτσελόνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται διατεθειμένη να αφήσει εύκολα την περίπτωση του 19χρονου άσου του «Αίαντα» και σύμφωνα με αγγλικά Μέσα κατέθεσε «μυθική» προσφορά στην ολλανδική ομάδα για την απόκτηση του νεαρού στόπερ.

Ντε Λιχτ: «Δεν ξέρω αν θα πάω στην Μπαρτσελόνα»

Ειδικότερα, γίνεται λόγος για πρόταση ύψους 85 εκατομμυρίων ευρώ από τη Γιουνάιτεντ προκειμένου να κάνει δικό της τον Ντε Λιχτ και μάλιστα η πλευρά του Άγιαξ φέρεται να έχει συμφωνήσει στο εν λόγω ποσό.

Ο ηλίθιος λόγος που η Γιουνάιτεντ δεν πήρε πέρσι τον Ντε Λιχτ!

Κατά πόσο τα αγγλικά δημοσιεύματα είναι ακριβή, θα φανεί στο άμεσο μέλλον, ωστόσο η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» παρουσιάζεται διατεθειμένη να διορθώσει το περσινό της λάθος, όταν είχε την ευκαιρία να αποκτήσει τον Ντε Λιχτ αλλά δεν το είχε κάνει...