Ο ηλίθιος λόγος που η Γιουνάιτεντ δεν πήρε πέρσι τον Ντε Λιχτ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα μπορούσαν την περσινή χρονιά να αποκτήσουν τον Ολλανδό άσο του Άγιαξ, αλλά δεν το έκαναν εξαιτίας του υπέρβαρου πατέρα του!

Ο ηλίθιος λόγος που η Γιουνάιτεντ δεν πήρε πέρσι τον Ντε Λιχτ!

Ο Ματάις Ντε Λιχτ θεωρείται αυτή την στιγμή από τους κορυφαίους στόπερ στην Ευρώπη και από τους πιο εξελίξιμους.

Ο αρχηγός του Άγιαξ στη φετινή πορεία της ομάδας του στο Champions League πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Βέβαια, όπως αποκάλυψε η Mirror, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν από πέρυσι. Η αγγλική ομάδα μάλιστα είχε κάνει σκάουτ στον Ντε Λιχτ και ήταν έτοιμη να τον φέρει στον Ζοσέ Μουρίνιο που έψαχνε αξιόπιστο στόπερ.

Τελικά, η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ εξαιτίας του Μαρσέλ Μπουτ, ενός Ολλανδού σκάουτ που βρίσκεται στην Μάντσεστερ από την εποχή του Φαν Χάαλ. Ο Μπουτ συμβούλευσε τους ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του νεαρού στόπερ λόγω της παχυσαρκίας του πατέρα του.

Ο σκάουτ φέρεται να είπε στους ανθρώπους της Μάντσεστερ ότι επειδή ο πατέρας του Ντε Λιχτ ήταν υπέρβαρος, το ίδιο θα συνέβαινε στον νεαρό ποδοσφαιριστή και με την πάροδο του χρόνου θα έχανε την ταχύτητα και τις αντοχές του.

Μόλις ένα χρόνο μετά ο Ντε Λιχτ συγκαταλέγεται στα 20 του χρόνια μεταξύ των κορυφαίων στόπερ και κοστολογείται μεταξύ 80 και 90 εκατ. ευρώ...