Ο Όσκαρ Γκαρθία μιλάει για τον Βαλβέρδε και την Μπαρτσελόνα

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις δύσκολες ημέρες της Μπαρτσελόνα και στον προπονητή της, ενόψει του τελικού με τη Βαλένθια.

Ο Όσκαρ Γκαρθία μιλάει για τον Βαλβέρδε και την Μπαρτσελόνα

Ο μεγάλος στόχος της Μπαρτσελόνα ήταν η κατάκτηση του Champions League κάτι που τελικά δεν κατάφερε να το πετύχει. Η ομάδα της Βαρκελώνης δέχεται κριτική μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και οι ημέρες που βιώνει είναι δύσκολες.

Ο Όσκαρ Γκαρθία μίλησε σε ισπανικά Μέσα για την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα και για τη θέση στην οποία βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε. «Ο σύλλογος θέλει να νικάει, αλλά επίσης θέλει να παίζει και καλό ποδόσφαιρο κάτι που έκανε εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι μία κατάσταση περίπλοκη», είπε ο Γκαρθία.

«Για κάποιους είναι πιο σημαντικό να κερδίσουν και για άλλους πιο σημαντικό να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα. Αυτή η ποικιλομορφία κάνει το κλαμπ ακόμα μεγαλύτερο. Δεν είναι εύκολο όλο αυτό, αλλά αυτό κάνει μεγάλη τη Μπαρτσελόνα», ήταν τα λόγια του και για τον Βαλβέρδε τόνισε: «Ο Ερνέστο είναι πολύ ήρεμος και συνεπής άνθρωπος. Θέλει να πάρει τίτλους και γι' αυτό πήγε στη Μπαρτσελόνα. Από το εσωτερικό της ομάδας φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτόν. Είναι νωπές οι μνήμες από τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ και ο τελικός του Κυπέλλου είναι η τελευταία γεύση. Η Βαλένθια είναι σε ευφορία από το γεγονός ότι κέρδισε τη συμμετοχή της στο Champions League και έχει την ευκαιρία να πάρει έναν τίτλο», είπε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.