Το κανάλι που θα δείξει τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, Λειψία- Μπάγερν Μονάχου

Που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση τον τελικό του DFB-Pokal ανάμεσα στη Λειψία και τη Μπάγερν Μονάχου το Σάββατο (25/5, 21.00).

Το κανάλι που θα δείξει τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, Λειψία- Μπάγερν Μονάχου

Στην κορύφωσή του φτάνει το προσεχές Σάββατο (25/5) ο θεσμός του Κυπέλλου Γερμανίας, καθώς στις 21.00 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στη Λειψία και τη Μπάγερν Μονάχου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση το σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports και συγκεκριμένα από το Novasports2HD.

Μάλιστα, το συγκεκριμένιο παιχνίδι θα σηματοδοτήσει την έναρξη πολυετούς συνεργασίας για τη μετάδοση του γερμανικού κυπέλλου από τα κανάλια Novasports.

Ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης για τη σεζόν 2019-20 θα ξεκινήσει τον Αύγουστο με τις κορυφαίες ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος να συμμετέχουν σε νοκ άουτ αγώνες, ο δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο και ο τρίτος γύρος τoν Φεβρουάριο του 2020.

Η προημιτελική φάση θα γίνει στις αρχές Απριλίου, τα ημιτελικά στα τέλη του ίδιου μήνα, με τον τελικό της διοργάνωσης να διεξάγεται τον Μάιο του 2020.