Μπαλταζάρ: «Έχω πρόταση από ελληνική ομάδα»

Ο πρώην προπονητής των ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό ότι έχει δεχθεί πρόταση από τη χώρα μας.

Μπαλταζάρ: «Έχω πρόταση από ελληνική ομάδα»

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα αποχωρήσει από την Εστορίλ. Ο πρώην προπονητής των ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ βρίσκεται στην Κύπρο για να δει τον τελικό Κυπέλλου και, όπως αποκάλυψε στο Active Radio, έχει δεχθεί πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ερχομό του στην Κύπρο: «Υπάρχουν αρκετοί φίλοι μου εδώ, ενώ έχω και κάποιες προσωπικές υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιήσω και θα ήθελα να παρακολουθήσω και τον αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ από κοντά γιατί είναι πολύ σημαντικός».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Ο τελικός είναι ματς απρόβλεπτο, ακόμη κι αν υπάρχει φαβορί, αν δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του μπορεί να χάσει. Πολύ συναισθηματικό παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει να αποφύγουν τα λάθη και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει».

Για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Πάντα δίνω σημασία στο κυπριακό πρωτάθλημα, πάντα ενημερώνομαι. Δυστυχώς όμως δεν είχα την ευκαιρία να δω πολλά παιχνίδια, αλλά γενικότερα ενημερώνομαι για όσα συμβαίνουν καθώς και για τα αποτελέσματα, τα παρακολουθώ», συνέχισε.

Για τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ: «Στον ΑΠΟΕΛ από μόνοι τους οι παίκτες είναι ποιοτικοί, αλλά παραμένει ένα ματς 50-50 και δεν υπάρχει φαβορί. Η ΑΕΛ είναι παθιασμένη ομάδα η με ποιοτικούς παίκτες. Έγινε και γίνεται φανταστική δουλειά από τον Κέρκεζ. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες της θα είναι παθιασμένοι γιατί είναι μεγάλο κίνητρο η κατάκτηση του κυπέλλου και θα βάλουν δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ».

Για το αν έχει πρόταση από κάποια κυπριακή ομάδα: «Το συμβόλαιό μου με την Εστορίλ ολοκληρώνεται φέτος. Η Εστορίλ ανήκε σε μια βραζιλιάνικη εταιρεία, αλλά πωλήθηκε σε Αμερικανούς επενδυτές και θα αλλάξουν πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι η αποχώρησή μου. Έτσι αξιολογώ προτάσεις από άλλες ομάδες. Δεν έχω πρόταση από την Κύπρο, αλλά έχω από Ελλάδα και κάποιες χώρες της Μέσης Ανατολής. Πρέπει να σκεφτώ πολύ προσεκτικά το επόμενο μου βήμα στην προπονητική. Θα απολαύσω όσες μέρες θα είμαι στην Κύπρο και θα προσπαθήσω μέχρι τη Δευτέρα που θα είμαι εδώ, να επισκεφθώ και τις παραλίες του Πρωταρά».