Επίσημο: Στην Άντερλεχτ ο Βράνιες (pic)

Η Άντερλεχτ ανακοίνωσε την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ. 

Επίσημο: Στην Άντερλεχτ ο Βράνιες (pic)

Η μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες είχε συμφωνηθεί από χτες. Σήμερα απλά επισημοποιήθηκε με τις σχετικές ανακοινώσεις από τις δυο ομάδες

Η απόκτηση του 28χρονου Βόσνιου στόπερ θα στοιχίσει στην Άντερλεχτ 3.5 εκατομμύρια δρχ. Αρκετά, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Βράνιες τον Ιανουάριο θα ήταν ελεύθερος να υπογράψει με ομάδα της αρεσκείας τους.

Με την ΑΕΚ ο Βράνιες έκανε 57 συμμετοχές και σημείωσε πέντε γκολ. Η Άντερλεχτ είναι η 9η ομάδα στην καριέρα τους μετά τις Ερυθρό Αστέρα (Σερβία), Σέριφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Κρασνοντάρ (Ρωσία), Αλάνια Βλαντικαφκάζ (Ρωσία), Γκαζιάντεπσπορ (Τουρκία), Σπόρτινγκ Χιχόν (Ισπανία), Τομ Τομσκ (Ρωσία) και ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της, Όγκνιεν Βράνιες, στην RSC Anderlecht και ευχαριστεί τον κορυφαίο βελγικό σύλλογο για την ειλικρινή και αρμονική συνεργασία, που υπήρξε, σε όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί και τον Ογκνιεν Βράνιες για την προσφορά του στους 18 μήνες που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας, για την αγωνιστική αφοσίωση και το πάθος που επέδειξε σε κάθε αγώνα και για την καθοριστική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φίλε Ογκνιεν, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας! Θα τα ξαναπούμε!".