Διαγνώστηκε με καρκίνο η σύζυγος του Κασίγιας

Η Σάρα Καρμπονέρο, σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας έκανε γνωστό από τα social media πως διαγνώστηκε με καρκίνο της μήτρας.

Διαγνώστηκε με καρκίνο η σύζυγος του Κασίγιας

Η ζωή καμιά φορά γίνεται πολύ σκληρή τόσο που δεν θα μπορούσε να το φανταστεί κανείς. Αυτά τα παιχνίδια της μοίρας «χτύπησαν» τον Ίκερ Κασίγιας και τη σύζυγο του, Σάρα Καρμπονέρο.

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο πορτιέρε της Πόρτο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου σε προπόνηση της ομάδας του. Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά η μοίρα του επιφύλασσε κι άλλο χτύπημα.

Η σύζυγος του Σάρα Καρμπονέρο έκανε γνωστό με μήνυμα της στο instagram πως αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα η ισπανίδα δημοσιογράφος διαγνώσθηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Υποβλήθηκε άμεσα σε αφαίρεση του όγκου και πλέον θα ακολουθήσει ειδικές θεραπείες προκειμένου να απαλλαγεί από το πρόβλημα.

Αναλυτικά έγραψε: «Μόλις συνήλθαμε από το σοκ, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Πριν από κάποιες μέρες έκανα ένα καθιερωμένο τσεκ απ και διαγνώστηκα με καρκίνο. Έχω την στήριξη της οικογένειας μου και είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά.Θέλω να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου».

Δείτε το μήνυμα της Σάρα Καρμπονέρο…